//Forever Imperfect
Duniaku
Monday, February 6, 2012 @ 10:30 AM | 0 Comment [s]




Hafizy sayang :D Hai hai. Senyum sikit jangan buat muka serious jee xD Haaaa barulah handsome kalau senyum. Peace ^^v I dah janji dekat you yang I nak update kan? Ha ni I tengah nak update lah ni. Sorry I tak cakap yang I nak update. I biarkan je skype terbukak. Saje nak buat surprise untuk youuuu :-*

Sekejap jee kita dah sebulan empat hari en? Haaaa, i sayang you tauu? Thanks sebab you faham I. Even I tgah kerja pun you tetap tggu I sampai I balik. Thank you :') Bukan senang dapat suami macam you. Ngee ;D You dah lah baik, pastu comel pulak tu. Yang Allah, untungnya kita dapat awak Hafizy anak Rashid :P

Bila you pergi mana-mana je, you kena ingat yang I sentiasa sayang you. Cinta you. Rindu you. And semuanya youu! I tak tipu.Oceyy? I hope you dapat tggu sampai akhir bulan February ni. Lpastu kita pergi dating eh sayang? 

Lots of love <3 EL


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout