//Forever Imperfect
Lukisan hidup
Saturday, December 10, 2011 @ 9:42 PM | 0 Comment [s]


Lalala. Lalala. Lalala. Assalamualaikum cikgu. Assalamualaikum kawan-kawan. Assalamualaikum papan hitam. Assalamualaikum kerusi dan meja. Ehee. Kita rindu dekat sekolah la. Betul kita tak tipu tau tau. Haa. Biasa lettew budak baru habis sekolah mula-mula je bangga sebab dah tak pegang buku, tak payah nak menghafal formula bagai kan? Tapi dah lama-lama tu, rasa rindu nak mati. Nak undur masa lah, itulah inilah sampai tak tahu nak buat apa dekat rumah. Kalau dulu tu iyelah tak boleh nak keluar rumah tak boleh nak berjalan sakan. If keluar pun mesti teringat eh homework tak siap lagi lah. Aduhai. Tak best betul en? Sekarang? Kau nak keluar sampai lewat malam pun boleh. Haha (Y)

Watlek watpeace je. Setiap orang pasti akan rindu kan masa silam. Betul tak? Cuba pergi tanya nenek atok semua tu. Betul tak apa ang kita kata ni? Kan kan? So, walau apa jadi sekali pun kita kena tempuh. Okeng? Masa depan masih panjang. Jangan buat seusatu benda tu dengan terburu-buru. Kang jadi lain pulak. Fikir dengan sebaik-baiknya ye? ;) Ulala, kalau fikir nak kahwin tu payah sikit. Sebab benda tu kan yang paling penting sekali. Jangan lupa bincang dengan parents dulu. Mintak restu. Itu yang paling afdhal. Eheh, tetiba je kita ni. Haha, dah gatal sangat ni ^^ chill chill. 

#Kita macam tak percaya yang tahun depan kita dah 18 tahun. Hoyeah :D 


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout