//Forever Imperfect
I'll try my best
Monday, November 21, 2011 @ 8:23 AM | 0 Comment [s]


Yeayy, kita bahagia dengan awak. Kita dah tutup buku lama then bukak buku baru. Kita dah taknak ingat lagi benda yang lepas. Kalau ingat, bukan boleh buat bahagia kan? Tapi tak salah kalau just nak senyum sorang-sorang kalau tengah sedih. Cewahh aku ni. Bukan orang tahu pong kalau aku tengah sedih. Hihi watlek watpeace bunyik yoo. Haha barulah meriahkan? Pastu kerut dahi senyum nampak gigi. Ha cuba kau buat. Boleh tak? Kalau tak boleh kau lopek. Hahaha.

Btw, thanks too Sarah Yasmen Hamzah. Search lah kat fesbuk kau tu :P Oh kita thanks kat dia sebab dia yang cantik kan blog kita. Kita just carik skin dia ja. Then kita past semuanya dekat awek omeyyy ni ha xD Thanks again k? Muah muah muah tayang kat awak :-* Klah kita nak tidur. Dah malam ni kan. Mintak mintaklah mimpi syok-syok sikit. Amin :DD Haha, baru lah tenang nak bangun esok pagi. Hihihi. Okay.

Goodnight sweet dreams muah muah muah, iloveyou iheartyou iyeyuu :') Take care.
 Mardy Bum love Maxey Bum


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout