//Forever Imperfect
Ikhlas dari hati kita tau, bacalah :)
Saturday, November 19, 2011 @ 10:20 AM | 0 Comment [s]



:') Kita rindu awak sangat-sangat. Terima kasih tau tulis nama kita ni guna jari awak tu. Hihi. Jangan
risau kita simpan gambar ni punya. Sebab kita sayang awak. Tapi awak tak percaya yang kita sayang
kat awak. Kata-kata kita awak dah taknak percaya. Takpalah awak. Kita faham. Ada orang kata
kita ni talam dua muka. Kita tak tahu nak kata apa lagi. Kita dah jujur dekat awak. Kita tak tipu
sebab ni perasaan kita, and takkan nak tipu perasaan orang yang kita sayang and takkan nak tipu 
perasaan kita sendiri. Kan? Kita dah taknak cakap banyak, kalau kita cakap banyak mana pun awak 
takkan nak percaya ;D hm entah lah manusia memang selalu buat salah. Hihi. 

Thanks for everything k? Dah lima bulan kita kenal. Fuh setiap tarikh mesti dia ingat. Kita respect
awak sayang. Terharu bila dapat text masa tu. Kita dah tak rapat macam dulu lagi. Awak pun dah
kata yang kita ni dah banyak berubah. Ye kita sedar yang kita ni macam dah berubah. Tapi kita 
nampak yang awak sayang kat kita sangat-sangat walaupun awak dah jujur perkara yang sebenar,
okay kita terima dengan hati yang ikhlas. At least awak jujur, kita tak marah. Tapi kalau awak tak
jujur tu yang buat kita marah. Awak dah kenal kita lama kan? Kalau dah kenal lama mesti awak 
tahu apa yang kita suka and apa yang kita tak suka kan? Hm.

Kita nak mintak maaf kat awak selama lima bulan kita kenal ni, kita ada buat salah kat awak kan?
Sebab takda manusia yang perfect dekat dunia ni :') So, maafkan kita ye? Kita dah banyak sakit
kan hati awak. Kita ada jugak buat awak menangis. Tapi yang penting awak tetap omey tau tau 
Kalau awak tak boleh nak maafkan kita, takpalah. Kita akan sentiasa berdoa yang awak akan 
maafkan kita suatu hari nanti. Amin :) Kita sayang awak. Kita tak tipu. Terpulang lah nak percaya
or tak. Kita taknak paksa awak lagi. Kita tahu awak dah penat. Penat sebab setiap hari kita gaduh,
mengalahkan suami isteri pulak ;P 

Ada lagi benda yang kita nak bagi tahu. Kita sayang awak and kita rindu awak. Rindu masa kita 
dulu-dulu. Ingat lagi tak? Hee nak nangis bila teringat. Hati perempuan kan lembut. Kira normal lah 
ni kan? Hihi, lagi satu macam takda harapan je nak pergi Paris tu. Takpalah, pergi dalam mimpi pun 
boleh jugak kan kan? Asal kan nampak Eiffel Tower :') K sampai sini jelah hujah kita ye awak?
Maafkan kita buat kali terakhir. Ingat kita sayang awak. Byebye Assalamualaikum.

Much Love,
Nur Afifah anak Zain.


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout