//Forever Imperfect
Use your brain lah beb
Sunday, October 23, 2011 @ 10:44 PM | 0 Comment [s]

In relationship? Oh yeahh tengah lah ni? Kita just nak share sikit. Boleh kan kan? Bagi kita 
lah kan, even kita tengah couple pun kita kena jaga jugak hati perasaan orang yang kita sayang.
Ye hati ibu dengan ayah lagi lah kita kena jaga. Tapi sekarang ni pasal girlfriend and boyfriend.
Semua orang ada Ex kan? Ada yang benci and ada yang still sayang lagi and sayang gegila.

Ye memanglah tak salah nak kalau nak contact diorang lagi. Tapi boleh buat hati orang yang 
kita sayang tu sakit. Ada jugak sesetengah orang tak kesah kan? Tapi kalau jenis yang cemburu
buta tahap gaban tu? Tak ke fikir? Yang sedihnya dia hanya mampu senyap je, malas nak cakap 
banyak sebab dia yang nak jaga perasaan korang. Korang memang tak tahu. Bagi korang perkara 
maybe tu benda kecik je, anggap macam buah hati kita tu tak cemburu. 

Please k korang, biar lah Ex kita tu kata kita sombong. Janji kita tak sakitkan hati buah hati kan?
Kalau kita terus macam ni, mesti akan bahagia. And mesti kita tak anggap Ex kita tu peyebok.
Kan? Yang Ex pun kena faham jugak. Dia dah berpunya. Kalau nampak dia tengah bahagia
pun still nak kacau, kau tak payah lah guna otak.Haih hati apa kau ni? Cuba bayangkan kalau kau 
kat tempat buah hati dia. Tahu kan? Faham kan?

Yang pasangan buah hati tu pun tak payah mengada nak layan. Demi orang yang kau sayang takkan 
tak boleh buat kan? Hihi. Lelebih pulak aku. K hope faham apa yang aku kata kan ni. Selamat 
Berbahagia ye ;) Think, think and think. 



Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout