//Forever Imperfect
Semua pelajar gembira kan?
Friday, October 21, 2011 @ 12:32 AM | 0 Comment [s]

Yeay! Cuti sekolah selama satu minggu untuk semua pelajar dekat Malaysia :D Eheh, suka lettew.
Yang budak form five nih jangan lupa diri woi. Takyah nak sambut Deepavali sangat lah kan?
Haha, budak darjah enam, form three kau boleh sambut k? Takda sape nak halang dah. Mesti
korang suka kan? Tahu lah best, boleh joget-joget nanti :P Yelah, siap pakai baju baru, seluar 
baru, sari pun baru ^^v Hikhikk. Syokk tuu. Papepun Happy Deepavali yeaah? Maruku jangan 
lupa bagi kat aku sikit. Jangan kedekut tau? Tak baik, nanti kau sorang je gemuk. Aku pun nak :P


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout