//Forever Imperfect
Ich liebe dich boboman ♥.♥
Saturday, October 29, 2011 @ 1:03 PM | 0 Comment [s]

Sayang, kita terharu sangat-sangat baca blog awak ;') Thank you so much. Kita tahu yang awak
sayang dekat kita. Kita tahu awak lemah tanpa kita. Kita pun nak awak tahu yang kita pun sayang
dekat awak jugak. Awak boleh tak kira bintang dekat atas sana? Haa, banyak tulah kita sayang 
awak. Hihi, percaya tak? Kalau tak percaya cuba tengok mata kita ni lelama. Cewahh xD 

Ich kann dich nicht verlieren 

Yeahh bobo, sejujurnya bubu memang tak boleh kalau takda bobo walaupun seminit. Woahh :O
Haa betul lahh tu. Memang tak boleh oh. Sebab dah terbiasa kan? Pagi-pagi mesti bobo call 
kita. Awhh! Suara dia omeynyaaaaaa ;D Buat kita nak tidur balik tau. Hihi. Tak tipu punya. 
Tak percaya lagi? Tengoklah pulak jantung kita. Ha laju tak laju tak? ^^v 

Bobo, bubu harap kan kita tak buat perangai tau? Sebab kalau tak buat perangai mesti kita tak
ehem-ehem kan? Bubu taknak kalau kita ehem-ehem. Nanti bubu sedih. Takda sapa nak manja-
manja dengan bubu lagi? :'( K dah stop merepek Efaa. 

Haha, aku suka bila dia merajuk. Aku suka dengar suara manja dia. Aku suka dengar dia ketawa.
Ahhh! Aku suka semuanyaa lah. Hishh, geram-geram-geram dengan boboman kitaaa. Rasa macam
nak cubit-cubit jee ^^ Watlek watlek tau? Nanti bubu cubit eh? Pastu nak bisik dekat telinga bobo.
Bubu nak kata Iyeyuuu sayangg ;D Boleh? Eheh, taknak lah biar rahsiaa. Nanti semua orang nak tahu.
So, biar kita senyap tak yah nak kepoh-kepoh dekat sini :D Hmm, btw sorry sayang. Bubu dah banyak menyusah kan bobo. Dah banyak buat bo susah. Dah banyak bubu tersusahkan bobo. Hee, apa-apa
je lah yang melibatkan perkataan susah tu ha. k?

Eiffel Tower 

Aku akan sampai dekat sini

Ohh Sayang! Nanti one day kita pergi sini kan kan? Hihi, teringin sangat-sangat. Bubu nak pergi
sini dengan bobo je. Taknak peergi dengan orang lain :( Sebab kita dah janji nak pergi sesama 
kan? Kita bulan madu dekat sini :P Ingat tu, bubu nak pergi dengan bobo je! Jangan lupa ni?!

Bubugirl tayang boboman 


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout