//Forever Imperfect
Datangnya dari hati kita sendiri.
Tuesday, October 25, 2011 @ 10:50 AM | 0 Comment [s]

Terima kasih sebab awak dengan kita.
Terima kasih sebab awak sayang kita.
Terima kasih sebab awak cinta kita.
Terima kasih sebab awak faham kita.
Terima kasih sebab awak percaya dekat kita.
Terima kasih sebab awak buat semuanya untuk kita.
Terima kasih sebab cari kita bila bangun tidur.
Terima kasih sebab nyanyi lagu dekat kita.
Terima kasih kata Iloveyou Ineedyou Imissyou dekat kita hari-hari.

Boboman yang kita sayang,
Firstly, terimalah kasih kita kat atas tu k sayang? :') Kita cakap semua tu benda yang betul.
Benda apa yang kita nampak dari dulu sampai harini. Yess, harini bobo. Kita pun nak mintak
maaf jugak. Everyday mesti kita wrestling gusti fight-fight kan? Hihi ganas nya kita dua kan?
Kita tak pandai nak jaga perasaan awak. Kita tahu kita ni 'Queen Control'. Kita tak dapat
nak faham awak. Maafkan kita yang selalu buat awak takda mood. Maafkan kita kalau kita
buat awak menangis tanpa pengetahuan kita sendiri :'( 

Bobo, 
Maafkan kita lagi sekali k? Percaya yang kita tak pernah nak benci awak. Sikit pun tak 
pernah nak dendam dengan awak. Terima kasih sebab awak selalu dengan kita walaupun
kita tengah susah and senang :) Maafkan kita tau? Iloveyou sayang 

I heart you,
Eyman Rafeeq 


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout