//Forever Imperfect
Monday, September 12, 2011 @ 12:45 AM | 0 Comment [s]

Baby Im yours
IloveyouAmirulFarhan


Nak difikirkan apa lagi? Dia dah pergi dalam hidup aku :')
Kk takpe, aku still sayang kau lagi. Jangan risau tau? 
Lagi 8 hari Anniversary kita. Wiwit Haha, dah takda
jodoh kan sayang? So, terima lah dengan hati yang tenang.
You pernah kata sekali pun you tak pernah rasa benci dekat i.
Thanks Amirul :') even I dah banyak sakit kan hati you kan?
Ngeh ngeh :3 Lepasni, tak ada lagi dah orang nak panggil Efaa 
"Badak Sumatera, Gemok Gedenpol" alahai. Rindunya kau mok :(
Agak-2 bila gila boleh otp lagi kan macam dulu? Waaaa D;
Handfonggg pun dah tak berbuyik, tak vibrate-2. Tak keluar dah
nama BabyImYours lagi. Sedih kan kan? Gambar jelah pengubat rindu.
Haih. Tengok pesbuk kau pun, penuh dgan perempuan jee. K jeles -.-
Ni yang nak ungkit sikit kan? Kau wtw dengan orang lain boleh je. 
Bila aku ajak? Malas lah, internet lembab lah, itu lah ini lah. 
Sakit hati jugak lah. Nasib kau takda depan aku jee mok. Kalau ada
pecah dah muka kau tu xD haha. Eh eh, taknak cerita lagi. 
Nanti hingus meleleh pulak. Siapa nak sedut? Heee eyewwww ^^v
K baby, i hope you sihat selalu tau? Kirim salam mak. Iloveyou.

Much love,
Elyefa Locca :')





Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout