//Forever Imperfect
Wajib
Saturday, August 6, 2011 @ 12:31 AM | 0 Comment [s]

Tazkirah pada hari ini :)
#Orang yang berpuasa takkan mengaku yang dia sedang berpuasa, then bila orang tanya 
kau puasa ke tak? kau jawab lah ohh aku tak puasa (Y) 

HAHA, style tak? Mesti orang kata giler kan? Tapi kan rasa macam dah terlambat nak wish laaa. Tapi takpe. 
Aku tetap nak wish jugak ;P SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN BAGI KAUM MUSLIMIN DAN MUSLIMAT.
Hihi, sorry tawww dah lama tak update. Malas laaa. Lagi-2 bulan puasa, balik sekolah jahh terus tidur. HAHA,
alaaa macam aku tak tahu, kau pun sama en en :D 


Waktu paling best, time pergi bazaar. Hikhokkkkk. Nampak makanan, mesti nak beli. Kalau boleh nak beli satu 
bazaar tu (Y) HAHA. Rilek rilek wahai kakak-2 dan abang-2 sekalian, dapat pahala woo kalau puasa. So, jangan 
ponteng k? Allah marah kalau ponteng tanpa sebb :)) Ishh, perempuan lain laa, aku pukul kau kang. HAHA.
Aduhh, teringin nyaa nak makan ayam. Teringin nyaa nak minum air ABC. Waaaaaa, sedap sedap sedap! 
Hee, tetibe perut lapar pulak. Peaceeee. #SABARITUSEPARUHDARIPADAIMAN



By Elyefa Locca <3






Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout