//Forever Imperfect
Lima Hari Bulan Enam Dua Ribu Sebelas
Sunday, June 5, 2011 @ 12:12 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :) Elyefa Locca kembali semula. Haha, dah bulan 6 kan? Woahhhhh sekejapnyaa. Act just nak bg tahu
yang aku ada buat HEADER baru, simple jea. Sendirian Berhad deh. Mna ada mintak orang tolong la. Ecece berlagak kan?
Hee, ada kat atas tu ha. Tengok laa. Apa? Tak nmpak? Hahahaha. Kau rabun kah? Ok ok lepak jap aku upload and bg 
yang boleh kasi zoom punyaaa. 



Tadaaaaa ;D Hahaha zoom la kalau tak nmpak :P Simple kan? Kaler putih nmpak macam bersih laaa. Tu yang bnyak putih :)
Hmm, malas laa nak buat cecantik cecantik sgt. Nnt takut ada orang suruh buatkan *berlagak bukan? Haaha. Jk jk je lah. 
Tengoklah kalau rajin kite buat kan yee? Muah muah sikit.

Oh yeaaa. Sbelum terlupa, aku nak tengok cerita KARAK. Dorang kata best tapi tengok trailer dia hantu macam mainan,
ishh melayu buat cerita hantu mna ada meriah. Kan? Tapi adik Fatin kata pulak jalan cerita dia best. Wahh! Lagi laa
rasa macam nak tengok sekrang. Tak sabar dah ni. Seram tak? Kalau seram tengok dengan Bf Gf mesti korang suke kan?
Alaa dah tahu daa sebab apa. Sebab nnt korang boleh ambik kesempatan sikit. Eleh buat buat tak tahu pulak. Kalau 
aku dah rembat kau karang, haa memang mendapat lah kau. Haha gangster kan minah vespa kurung muda ni? :P

Sebelum terlupa aku nak mintak maaf dekat Syaheera, Shazlin, Hasanah, Afiefah, Syazmira and Atiqah sebab aku bnyak
sgat buat problem dengan korang kan? Ye aku dah berubah, aku pun tak tahu kenapa aku boleh jadi mcam ni. Mybe tak
cukup kasih sayang dari korang <3 Heee, pape pun aku mintak maaf k. Im sorryyyyyy :( 

And to Ariesa, Tasya, Natalia, Kechik, Fuzz, Nessa, Aqil, Donny, Mirul, Ies, Annuar, Farah, Ezzah, Maya, Elle, and 
lain lain yang aku terlupa tu mybe cuti ni je aku leh jumpa korang. Sebab nnt lepas cuti susah dah la nak jumpa. SPM
dah dekat, so aku kena study and kene pergi tuition tak boleh fly lagi :) Nnt cikgu marah. Hihi, imissyou k? Nnt papehal 
aku text la taw taw, jgan lupa kbye :DD Hafiz Zamri, jgan risau saya takkan lupa kan awak jugak la. Iloveyouuu.

Ecece, aku ni dah macam nak pergi kemana jaa. Kan? Kan? Haha saja jaa nak bg entry kali ni panjang sikit, siapa yang
baca sampai habis tu terima kasih daun keladi, lain kali singgah lagi yee. 

By Elyefa Locca :B


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout