//Forever Imperfect
Harap faham saya
Friday, April 29, 2011 @ 9:48 AM | 0 Comment [s]

Sayang. Aku tak kacau kau lagi kan? Kalau tak puas hati bak datanglah. Jangan lah nak cacat kan blog aku tu segala. 
Kira okaylah aku tak busukkan nama kau. Kau sendiri yang busukkan nama sendiri. Selagi aku hormat kau, kau tolonglah 
hormat aku balik k. Terima kasih ♥


Please laaa, aku malas nak fikir bende yang takda kene mengena dengan aku lagi. Kau dah ada gf kan? So tak payah laa 
nak sibuk lagi pasal aku. Tak salah kan aku post pasal kau? Ini blog aku, suka hati akulah nak buat apa pun kan? Kau faham
kan apa yang aku kata kan ni. Aku takda pun nak memaki hamun dengan kau. Aku cakap baik baik je k. Aku malas nak 
berkasar dengan kau. Sebab kau tersangat baik bagi aku sampai aku sendiri pun tak sanggup. 


Mesti orang akan fikir aku nih jahat kan? Sebab dah jadi kes lain. Gaduh semua bagai. Aku tak suka lahh jadi mcm ni.
Aku dah agak mesti "Air setitik dilautkan, tanah sekepal digunungkan" apa? tak faham? Pergilah carik dekat internet. 
Apa susah. Kemudahan dah disediakan depan mata, gunakan lah dengan sepenuh nya. Janganlah tertanya tanya apa 
maksud dia. At least kau tahu benda baru, and kau tahu apa yang aku nak sampaikan dekat kau. Okay?


Gf kau pun hormat dekat aku, takkan lah kau tak boleh? Lagi satu. Kan aku dah kata yang aku taknak post pasal kau 
berdua. Last last kau sendiri yang cari pasal sampai aku pun terpaksa post jugak sebab nak suruh kau baca. Yelahh, 
aku kan tak boleh nak bagi tahu kau dekat Fesbuk. Delete lah apa lagi -..- pfft suka hati kau lah. Kau nak block aku pun 
boleh. Aku tak kesah. Kalau kau dah bahagia dah la. Jangan kacau aku lagi. Itu jaa yang aku mintak. 


Akhirulkalam, aku mintak maaf k apa yang aku dah buat dekat kau. Lepasni jangan nak penuh kan chat box aku tu. 
Dah la blog aku serabot, lagi bertambah serabot aku tengok. Dah baca kan? Aku dah mintak maaf kan? Kau dah faham
kan? So, last tutup cerita dekat sini. Kalau nak cakap apa apa kau sent jaa inbox kat fb. Apa taknak inbox?
Okayyy taknak sudah! 

By Elyefa Locca (^^^)



Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout