//Forever Imperfect
Attention guys!
Friday, April 8, 2011 @ 1:58 AM | 0 Comment [s]

Harini hari apa? Berapa hari bulan? Sekarang bulan berapa? 

Okay start from today korang kene tahu benda yang paling penting! Jyeahhhh. penting sangat sangat.
Korang tak boleh abaikan. Even korang akan anggap benda nih lama lagi. Please k? Dont waste your time.
Look at this!

SPM : 219 DAYS

Tak takut ke abang abang and kakak kakak sekalian oii? Pejam celik pejam celik tinggal 9 hari. 
Cam mna? Mesti cuak kan? Gelabah sampai parkinson datang. Haha. Act aku pun takut sebenarnya. 
Sekarang dah bulan 4. Bulan Bieber Fever pulak. Dah sah sah la korang nak pegi tengok cerita dia. 
Lagi pulak dia nak datang Malaysia. Huh, mesti dalam bulan 4 ni habis kan masa dengan Justin Bieber.

Bulan 4 dah habiskan macam tu ja. Then masuk bulan 5. Selalunya bulan 5 mid year exam kan?
Koman koman sebulan exam. Dalam sebulan tu mesti baca buku untuk satu hari satu subjek. 
Kononnya nak dapat markah lebih untuk mid year exam, takut report card cikgu tunjuk dekat parents.
Taknak markah corot. Nnt balik rumah confirm kena bebel. Especially Ibu kan :)

Bulan 6. Okay time nih lah korang dapat cover sikit. Sikit je k? Tak banyak pun. At least, cover 
untuk F5 punya topik. Pastu mesti nak rehat rehat kan otak kejap kan? Bukak Fb dulu, jalan jalan jap 
kat KL, Sunway. Hihi. Usha jejaka jejaka, usha makwa makwa. wiwit ;D Hahaha.

Dah habis bulan 6. Masuk pula bulan 7. Dengar cerita sukan start bulan 7 betul ke? Kalau betul 
memang tiap tiap minggu lah kene pergi latihan rumah sukan. Nak pungut mata. Nak menang lah  
katakan. Hish macam macam. Tengok, habis lagi masa dekat situ. Rugi tak rugi? 

Hai kak,hai bang, bulan 8 pulak eh? Haha, p tengok calender cepat. Dah? Apa yang kau nampak? 
Ahha, Hari Raya kan? Tengok! Ingat nak baca buku lah time ni. Tuut tuut akhir bulan tu dah raya,
mesti sibuk punya nak tolong mak buat kuih raya, jahit baju raya, pasang langsir, bagai bagai lagi lah.
Pergi terawih, pergi tawarih. Macam macam lagi lahh.

Adududu. Cepatnya masa berlalu. Tinggal 1 bulan jaa lagi wey. Sempat ke? Bulan 10 dah exam.
Kecut perut dohh. Sampai tak sempat nak mandi, makan, berak. Apalagi tidur. So aku harap sapa
yang ambik exam tahun nih, study lah banyak banyak. Jangan menyesal di kemudian hari ye :)
Good luck untuk budak budak UPSR and PMR k? 

By lyefa Locca :B




Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout