//Forever Imperfect
Mungkin suatu hari nanti :')
Monday, March 28, 2011 @ 6:05 AM | 0 Comment [s]

Ahha, Si Elyefa Locca suka berangan. Nak sesuatu benda, tapi kadang-2 tu tak 
bersungguh-2. Hihi, normal lah kan? Act, dah lama mengidam. Hell yeah kau org gelak
kat aku? Tahu lah dah ade tapi, jgan lah sampai mcm tu sekali. Sedih doe :'( Yess, nnt 
aku akan buktikan jugak yang aku pun ada benda ni. Nak tahu apa? Jeng jeng ;D



Haaa tu lah dia. Hushhh dah lama gila nak benda nih, tgok kawan aku sumanya dah ada.
Aku bukan nya apa, cuma teringin nak benda ni jadi hak milik sendiri. Duhh mintak simpati
lak aku nih, Hahaaa. Takpa-2 just wait and see. Tapi wait and see aku tuh tah abad keberapa
tah. Hee, simpan duit ye Faaa :D


Hoii, makin lama makin tak sabar-2 aku nih. Canon dekat dihatiku. Setiap mlm aku dok pikir 
cam mna aku nak beli bende ni? Duit belanja? Hahaa, aku kat sekolah mkan bnyak. Nak mkn 
nasik lemak yang ada laok kerang, paru bagai sume, lepastu beli air, beli kentang. Haa, ce cite 
kat aku, cam mna aku nak simpan duit? Ngaa ;D Makan jaa lebih, tapi tak gemok-2 kan? 


Ahha, sapa yang baik hati, yang kaya smpai tak tahu nak gunakan duit untuk apa, better kau 
beli kan camera nih dekat aku masa birthday nnt ;) Hahaaaa. Permintaan aku tak logik langsung
kan? Ade ke patut mintak bende alah yang semahal ini? Wahahahaaa. Dalam mimpi weyy. Lain
lah kalau Bf aku tu anak raja jutawan kaya raya tahap tak terkata kan? Bukan setakat camera 
ni jaa, sebijik kereta suzuki swift pon dia boleh kasi k? Hihi.

Ahhh! Aku tak perlu semua itu, aku nak beli sendiri. Tapi kalau nak bg apa salahnya xD Ngee.
Takpelah, lambat pun lambat lah. Biar aku jd orang yang last ada bende nih pun takpa la. Kira
adelah jugak drpd takda. Jgan terkejut k? Hahaaa. Poyo lebih kan? 


Tenggggg, Yeaayyyyyyy! Dah dpat pun camera. Hahahaaaa. Perasan lebih. Wei jangan lupa
J U S T  W A I T  A N D  S E E tau. Kbaii <3

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout