//Forever Imperfect
Kau Punye Eh.
Tuesday, March 1, 2011 @ 1:21 AM | 1 Comment [s]


Ape ? Weyy aku taknk la justin bieber kau tuhh . ambiklaaa , sikit pun tak heran -.-
eh eh , suka hati aku lah nak post pasal die ke hape ? hishhh . cerita pun tak start lagi kau
dah kecoh banyak -.- lai lai baca dulu ape yang aku nak kata kan nih . okay ?

Wahai kakak-2 dan abang-2 yang sayang dan cinta akan si Justin Bieber nih , sampai
hangpa tergila gila and sanggup buat apa sahaja demi dia sedangkan kau pun dia tak kenal ,
korang mesti wish en Birthday dea hari ni ? Hoho , ade jugak nak wish tapi tak tahu kat 
celah mana nak wish . betul tak ? HAHAA , aku dah agak daa pun . ape lagi pegi la 
search Justin Bieber kat fesbuk korang . mustahil lah takda ? nmpak sgt tipu lah kan ?

Tapi kan , kenapa korang mesti nak tahu Birthday dia ? kenapa mesti nak tahu gaya 
rambut dia ? kenapa mesti nak tahu style dia dan kenapa mesti nak tahu dia pakai kasut 
jenama apa yang dia pakai ? serious kau memang stalker gila doee . okay cuba korang 
fikir balik . dia ada tak nak tahu birthday kau ? ada tak dia nak tahu gaya rambut kau 
macam mna ? ada tak dia nak tahu style korang , and dia ada tak nak tahu kasut ape 
yang kau pakai ? takde kan ? buad penat korang je pergi search dekat google , pergi 
search dekat youtube lah bagai --' betul weyy buang masa je kot .


memanglah dia Handsome , tapi aku rasa tak payah la kau nak tergila gila kan dekat dia .
satu hapa pun kau takkan dapat dari dia , ape lagi no telefon ? HAHA , kalau kau pegi
tempat dia pun belum tentu kau dapat jumpa dia kan , tapi kalau jumpa pun , korang rasa
dah bersyukur lah bagai-2 kalau boleh nak bagi tahu dekat satu dunia 
" WEI AKU JUMPA JUSTIN BIEBER DOE ! AWWW " ish pelissss laa . takde nya dia 
nak buat benda yang sama macm tu . nak sebut nama kau pun payah . Hihi , jangan marah
nanti kene jual ;)


Ntah kenapa aku post entry mcm ni , nak kata aku benci dia takda pulak ^^ act , aku cuma
nak bg tahu jaa yang si Justin Bieber takkan kenal orang Malaysia :) kan ? kan ? Hihi , tu la
aku kata tadi tak yah la nak dok pkir pasal dia , setakat layan lagu Baby , Stuck In The Moment , 
Eenie Meenie , U Smile I Smile tuh takpa laa lagi . sebab aku pun layan jugak , Haha . 
dah la penat aku taip , cuma itu jaa yang aku nak smpai kan dekat korang . kbaiii :))

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout