//Forever Imperfect
Jyeahh , saya terkejut :O
Thursday, March 17, 2011 @ 6:55 AM | 0 Comment [s]

Thank for everything sayangg :') saya bahagia bila bersama awak . Saya jujur , saya tak tipu
macam awak . Yeahh , semalam saya gila excited nak jumpa awak . Sampai saya jadi kelam
kabut tapi takpa demi awak kan saya sanggup . N then saya beli tiket wayang , cadang nya 
nak tengok cerita BIG MOMMA'S tu sama-2 , boleh gelak sama-2 , boleh pegang tangan 
sama-2 . aww sweet nyaa ^^ Saya nak tengok awak senyum semua lpastu boleh tangkap 
gambar sama-2 sebb gambar yang lama saya dah delete ;D Hihi .

*Hoyy , kuat nya kau berangan Faa . Hmm , act mmg itu yang aku nak semalam . Tapi :'( 
sobs sobs sedih gilaaaaa ! Kenapa ? Sebab dia cancel last minit , dia kata tak jadi nak tengok 
wayang sama-2 . Kata nya dia kene makan dengan mama dia . Huh -.- okay fine . Sebab
awak dah kata mcm tu kan ? Saya tak boleh nak buat apa-2 . Takkan nak halang pulak 
kot en ? Kata mcm ni " eh u tak payah la pegi sana , i dah beli tiket untuk  u . 
takkan nak biar mcm tu jaa ? membazir laa . u tak yah g okay ? pleaseeeeeeee :( " 
Haih macam biadap jaa =.= Better aku senyap lagi bagus kan ? kan ?

Sebelum 4.30 cerita tu start tiba-2 I LOVE YOU 1 , 2 , 3 ..... handphone aku bunyik . Hee .
Tengok nama kawan dia yang kol , aku pun angkat laa . Aku kata nak ape ? Dia kata BF kau 
nak jumpa kat BB , kau dtg lah . Dia rindu kau -.- Wahhhhhh , seronok nya aku dengar ;))
Telinga ni kalau boleh nak berasap doee . Nasib baik aku tak terpengaruh cite katon kat 
ceria tuh . Yang pelik nya , kenapa dia tak cakap sendiri kan ? Nmpak sangat pumpang-2 .

Ohh sayangg , terima kasih jela . Awak nak suruh saya datg sana ? Sorry to say lah derr . Apa
ingat saya ni macam Superman ke ? Boleh terbang sana sini dengan spender dekat lua . 
Memang tak masuk akal saya cakap . Saya dah lama sabar dengan awak . Saya ingat kali ni
awak boleh berubah . Tapi saya silap . Saya sayangg awak , even awak dah sakit kan hati 
saya . Wargggghh , hancurnya hatiku , habihh robek kau tahu ? HAHA , jiwang nye lahaii !

Dalam wayang tu , gila jantung aku dupdap dup dap . Tak tenteram aku nak tengok citer BIG 
MOMMA'S tu . Rupa-rupanya , time tuh kau tengah seronok berjalan sakan dengan seorang 
gadis yang bernama perempuan -.-' Time tu konon laa kau nak ayat dia ye ? Aku tak tahulah 
perempuan tu macam mna rupa dia . Gaya dia , tggi mna , cantik mana kan ? Yang penting 
kau dengan dia masa tu . Act , aku dapat tahu pun drpd orang yang kenal aku jugak . Nasib 
lah dia baik , even aku baru kenal dia . Btw , Thanks for information babe :) 

Aku tak tahan , aku rasa down gilaa satu hari tuh . Yeahh dengan senang nya aku lafazkan 
cerai dekat dia . Boleh pulak dia tak reply , what the babun betul . Dah la takda mood . Boleh 
lak dia layan mcm tu ? Menyirap derr aku cakap (^^^) Nak jea aku cincang  kaki dia kasi 
pendek . Grrrrr ! Asal aku pikir pasal dia , ha mula lah otak aku nyut nyut nyut . Haha , bajet 
migrain pulak . Ish serius laa . aku tak tipu pun . 

Hmm , bia lah . Aku tak tahu apa salah aku , dah la rindu dekat kau tahap gaban . Kau pulak 
boleh buat mcm nih . Dah balik tu , wahh dengan pantas dan efisyen nyee dia tuka relationship .
Haih sabar-2 . Allah sayang dekat orang yang sabar nih . Hihi :) Dah la malas laa nak fikir 
pasal kau lagi , dah elok-2 macam ni , kau pulak buat taik dengan aku . Memang tak la kan ? 
Dah-2 GET LOSE FUTTTT LOOSEEEE BERAMBUSSSSSS :P 
*sorry terrrrrrBIADAP . Kbai .

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout