//Forever Imperfect
dia lagi cantik ♥
Monday, February 14, 2011 @ 3:16 AM | 0 Comment [s]


ahagaga , yeahh siapa tuh ? ha ? leeya leeyot ? betul la tuh , tapi skrg nama dia leeya
evans' . korang lebih kenal dengan nama leeyot eh ? ahha , mmg pun . macm biasa laa
dia nih seorang budak kechik yang sgt comel . lagi lagi suara dia . wahhh . comel gitu ^^
sebab tuh aa kechik regge tergoda :) aww awww :D hahaa . tp tah abad keberapa laa i 
boleh tgok muka you depan depan leeya . asyik tgok dekat fesbuk and dekat webcam jaa . 

btw , i suka time u nyanyi . thats why lah kalau u dah webcam dengan i , i suruh u 
nyanyi , ngaaa ;D nasib baik otak u pun gila gila . kalau serious mesti senyap jaa . 
sumpah bosan i cakap kalau u mcm tuh -__- ahha , pape pon i sayangg u jugak leeya .
thanksss sebab tulis pasal i dekat blog u tuh ha . okengg ? byeeeee .

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout