//Forever Imperfect
pheewit ! new person ♥
Friday, January 7, 2011 @ 10:10 AM | 0 Comment [s]

jumpe dari fesbuk lagi . dua orang jejaka yang agak comel lagi handsome . yang bernama K dan juga E :)
yeahh perlu dirahsiakan , kalau tak nnt kantoi lah . belum masanya lagi aku nak sebarkan . even takde pape 
dgan dorg . aku cume member jaa . korang jgn pikir yang bukan bukan sudah , karang aku tepuk dahi lagi
sekali . mcm mna ? nak ? haha , so lebih baik korang diam . takde ape yang special pun dekat sini .

to muhamad hafizz . saya nak ucapkan tahniah , sebb awak dah jumpa pasangan hidup awak , husna :)
saya nak awak jaga dia baik baik , awak jgan cuba sesekali nak mainkan perasaan dia okay ?
bak kata pepatah , BERKAWAN BIAR BERIBU , BERKASIH BIAR SATU ♥ tapi jgn jadi mcm ni 
pulak , BERKAWAN BIAR BERIBU , BERKASIH BIAR BEREMPAT , SETIA PADA YANG SATU ,
YANG LAIN AKU BUAT SPEPAT ! ahhh memang aku kasi flying kick dekat kau . ahaha . ingat tu awak .
jaga dia baik baik . husna pun sama jugak okay :) take care .

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout