//Forever Imperfect
22.01.2011
Saturday, January 22, 2011 @ 7:50 AM | 0 Comment [s]

hari nih pagi pagi aku dah bagun pukul 7.15 . sebb nak buat homework konon nyaa . tpi kite orang tak sembang okay ^^ firstly buat dekat tasik . buat agama sebb hari isnin nih kene bentang kat depan . ehee .
dari pukul 9 sampai 10.15 kite org kat situh . n then nak grak pegi Sunway Pyramid . tapi sebelum tuh
smpat lagi click picture . HAHA , yelah kan . orang gila bergambar mmg mcm nih :D lagi lagi aku nih ha ,
click pkai fon jaa .

dekat tasik

aku mcm baru bgun tido jaa ,

i loike :)

haha mcm cacat sikit time nih .

terserlah kekurangan korang tu . eheee ;D

n then singgah rumah ieya , tukar baju . hee , saje bwak bju lebih . tkkan nak msuk SP mcm nih kan ?
haha , nmpak cm busuk jaa . rumah die nih dekat sgt dengan kepala singa tuh . so , tak perlu nak dirisaukan 
lagi yee . chill jaaa ;) dah siap siap semua kite semua gerak aa . siap bwak beg sekolah , buku tebal . HAHA .
rawkk gilaa pg sunway dengan gaya mcm nih , muka nerd ade muka mcm budak kolej pun ade jugak :D

dah smpai sane , tempat pertama yang kite org jejak is PARKSON . haha , aku pg sane sbb nak amik gaji .
yang lain lain tuh singgah kat tmpat diorang pulak , nak usha usha akk , abg , exact floor :) dorang rindu la
tuhh kan kan ? okay potong citerr . dah lpas tuh singgah POPULAR pulak . beli barang keperluan ^^ dah 
beli terus pegi MCD . hah amik kau ! dari pukul 12 smpai 4.15 duduk situh . nak siap kan hw punya pasal .

orang kat situh dah pndg pndg , kenape ? pelik sgt kee ? ke kite org yang lama sagt dekat sane ? ehee .
chillek lah kak . bukan nya kite org tak beli mknn dekat sini . kan kan ? smbung balik buat hw tadi .
tak lama tuh , M.A.L.A.S dah muncul . semua dah tutup buku . adoiyy , ape lagi masing masing angkat
bontot , angkat kaki terus blahh . ahha .

saya nih orang yg rajin berjalan . so mase tgah jalan tuh , ape lagi . mcm biasa . c cl cli clic ? clic ape tu ?
aduhh lmbat betul . tmbah jela k . click lahh . grr ! nah tgok nih puas puas .


ini namanya MAK DATIN .

comel kan aku ? *aicehh ^^

jyeahh , peace MAN .

ILYY SYGG

Loser Double Loser Click A Picture WHATEVER !

miera ngandung kerr -_-

miss Lillo Fyera :)

pn.murai . eh silap silap . elyhanna murray

si comel dann si kachakk <3

sesuai korang berdua , sweet kot ;)

smile lah dol .

GRR , BRR , ERR

snap by Elyefa Locca

me too ^^

no komen 

with syaheera L.A.double.T.I.F :p


yuna dan yuni 
hah , cantik kan semua nya :P HAHA . alaa . gmba sama jaa dekat fesbuk aku tuh ha . kalau korang nak
komen pg kat Elyfa Locca , search okay ? ngeee , byeeeee :))

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout