//Forever Imperfect
tak reply pun :(
Friday, December 17, 2010 @ 10:56 PM | 0 Comment [s]

hmm , aku dah hanta msj kat korg . tapi sorg jaa yang balas . yang lagi dua org tu reply kat fb .
ha takpe la jugak .tapi yg lagi dua org tu ? sedih :( bila aku nak bebaik nan korang .
korang pulak yang taknk bebaik dengan aku . bila mintak maaf dekat blog , korang kata aku tak ikhlas
lah mende lah sume . tapi bila aku hanta msj , hampeh ! time berselisih dengan korang , teringin jugak nak
tego . tengok korang pandang macm tak puas hati jaa dengan aku . so , aku pun senyap lah jelaa .

buat macam tak kenal je kan =.= , sampai bila kite taknk tego ? tahun depan kan kite sekelas lagi .
nnt sume senyap jaa dalam kelas . tak meriah la kalau mcm tu . aku nak kite sume mcm dulu .
korang tolong laa :( aku rindu gilaa time tu sume . aku tak tahu nak kata apa lagi . cuma iloveyouu
imissyou and ineedyou jaa yang aku mampu cakap :(

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout