//Forever Imperfect
New Person.
Wednesday, December 22, 2010 @ 11:44 AM | 0 Comment [s]

Naufal Gemok <3

hoii budak , kau suka panggil aku tua kan ? haha , seronok yeah pggil org mcm tuh ? karang aku panggil
kau gemok baru kau tahu , ehee . weyy korang tahu nih sapa ? dia nih lebih kurang macam adik angkat la .
tapi tak terasa macam adik pun . fuhh otak dia nih pun lebih kurang aku jaa . hoho . mula nya begini yaa .

dua hari yang lepas aku onl , nthen aku bosan tahap babeng . so aku pun main tekan jaa sesapa yang ada
dekat im onl tuhh , aku hanta punya ramai . takdok sapa pun yan baleh . cuma budak nih jaa yang reply .
THANK YOU :) n then chat je lah macam biasa . aku ingat dia nih sebaya or up skit dari aku . untuk kepastian , aku pun tanya lah . tak silap aku dia nih 15 tahun . maaf la lupe sekejap ^^ ohh aku pun terkejut .

tak lama tuh dia pgil aku kakak . tapi sekejap u sekejap awak . eh macam macm lah dia pggil aku . aduhh ,
aku cam biasa jaa . 15minit kemudian dia sent family request as a SISTER , aku pun accept jelah . lagi pun aku baru jaa nak rapat dengan dia . so takde ape yang perlu difikirkan . itu jaa yang aku nak bg tahu :D

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout