//Forever Imperfect
macam baru nak up jaa
Friday, December 17, 2010 @ 8:19 PM | 0 Comment [s]

mula la aku nak cerita pasal si FACEBOOK ni . naik meluat pulak aku tengok budak budak nih .
belum apa apa lagi dah bersayang sayang . iyeee . rase nak remove dan block pun ada jugak .
kau hanta HYE , HELLO , HEY sume sume tu dekat im kan ? bila aku tak reply kata aku sombong
bagai . ahh aku paling benci kalau orang yang bajet tak sombong tu kata kat aku macam tu .
eh rasa macam nak bagi kau makan kasut aku size 4 ,5 , 6 ,7 ni hah .

kalau aku reply pulak , first first mesti dorg kata macm ni dekat aku .
" hye , stay mane ? umo bape ? bf sihat ? tak kua ? ganggu ke ? dah mam ? owhh . ok .
eh awak ni cantik la . eh awak nie cute la "

alamak . aku menyampah betul kalau orang yang macam ni . ape motif korg ha ?
nak amik hati ke ? nak puji aku ke ? atau nak perli aku ? adoii . ha . lagi satu .
NAME AWAK SAPE ? eh tak ke bodoh name nye tu ? bukan ke dekat im tu dah ade name kite ?
pelik . tak tahu baca ka kau ni ? nasib baik muka kau dalam screen . kalau muka kau depan aku ,
eh mmg dah lama aku tepok dahi kau . HAHA .

sekarang , FACEBOOK pun dah pandai nak renobet renobet macam MYSPACE .
sampai aku sendiri TERtekan pe bende ntah , tak bape minit tu profile aku dah jadi buruk ,
aiseymen . dah sah sah la change profile . aku mula naik fedup pun ada . aku boleh agak .
tak lama lagi FACEBOOK jadi macam MYSPACE . percayalah .

E L Y E F A L O C C A


| Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout