//Forever Imperfect
cantik bukan ?
Saturday, December 18, 2010 @ 7:19 PM | 2 Comment [s]

MODEL : IRINE NADIA MARCELLO








ohmagaa ! cantiks gilerss . macam doll kan ? geram bila tengok muka dia . aku teringin nak pakai selendang
macam dia tapi tapi tapi muka dia bulat . muka aku ? hee , btw , satu hari nanti aku akan kelua pakai macam ni . bialah org nak kata apa pun dekat aku . aku tak kesah . tak kacau pun hidup korg kan ?
walau macam mana pun aku akan cuba sedaya upaya untuk menutup kefala rambut aku ni hah :)

aku perlu org support baru aku ada semangat . and aku kena ade kawan yang pakai tudung juga <3
hoho , papejelahh . yang penting berkawan biar beribu kan kan kan ? sebenanye kadang kadang aku kua
tak pkai tudung kadang kadang pakai . alaa , hati tak tetap mmg la mcm tu . normel bg setiap manusia
yang ada kat dunia ni . dan setiap manusia mesti ada melakukan kesilapan .

bila aku tengok org pakai macm tu cantik je . tapi bila aku pakai ? hampehh ^^ , rasa buruk kutt .
HAHA . nnt aku nak beli shawl banyak banyak , baru best nak match kan dengan baju . eh , aku dah
banyak kali cam , bila aku tak pakai tudung time jalan mesti peluh . tapi bila aku pakai tudung ? setitik
peluh pun tak kelua . ngee , rase tak panas pun . maybe tu kelebihan kott .

EFA , KAU AKAN BOLEH PUNYA ! JANGAN IKUT KAN SANGAT ORG KAT LUA TUH .
PAKAI TUDUNG TAU ? BARU NMPAK MANIS :) KAN ? HAHA . GOOD LUCK EFA <3

E L Y E F A L O C C A


Older Post | Newer Post

Hi, Assalamualaikum. Thanks coming into my ugly blog.



DiaryAbout